Topic: В продолжение Белорусской темы (1 of 12), Read 131 times
Conf: Братья Карамазовы (Russian)
From: Perkonskrusts druvis@tyt.by
Date: Saturday, November 11, 2000 04:24 AM

Многоуважаемые господа!
Совершенно случайно наткнулся на развернувшуюся в августе с.г. дискуссию на тему взаимоотношений Белорусов и Русских. Заметив многочисленные контекстные ссылки на редактируемый мной сайт Весткавай Агенцыi Правага Пагляду "ПРАВАЕ РЭХА" (http://www.recha.cjb.net), решил предложить предоставить Вам возможность непосредственного разговора с живо интересующимся обсуждаемыми вопросами человеком. Должен отметить, что в высказываниях многих из дискутантов очевидно превалировали совковые стереотипы, долженствующие, на мой взгляд, быть пересмотренные. В частности, это касается как истории, политики и антропологии, так и сегодняшнего состояния по обсуждаемому вопросу в Беларуси. Таким образом, я имею честь искренне пригласить любопытствующих к серьёзному и, возможно, скрупулёзному обсуждению. Спасибо за внимание.

Perkonskrusts/Ajtvaras

Глыбакашаноўнае спадарства!
Зусім выпадкова натрапіў на разгорнуты ў жніўні г.г. дыскус на тэму ўзаемадачыненьняў Беларусаў і Маскалёў. Адцеміўшы шматлікія кантжкставыя спасылкі на рэдагаваную мною старонку Весткавае Агенцыі Правага Пагляду "ПРАВАЕ РЭХА", вырашыў запрапанаваць прнэзэнтаваць Вам магчымасьць непасрэднае гутаркі зь цікаўных да абмяркоўваных пытаньняў чалавекам. Мушу зазначыць, што ў выслоўях шмат каго з дыскутантаў відавочна пераважалі саўковыя стэрэатыпы, якія, на маю думку, маюць быць істотна перагледжаныя. У прыватнасьці, тое тычыцца як гісторыі, палітыкі ды антрапалёгіі, гэтак і сучаснага стану з абмяркоўвальнага пытаньня ў Беларусі. Гэткім чынам, я маю гонар шчыра запрасіць цікаўных да сур'ёзнага й, магчыма, скурпулёзнага абмеркаваньня. Дзякуй за ўвагу.

To the contents | К оглавлению | "В продолжение Белорусской темы"

Nationalism.org

Rambler's Top100